Downloads

Ben je op zoek naar extra informatie of achtergronden?

 

Gevonden!

 

Hier vind je diverse documenten die je gratis kunt downloaden. Of het nu een e-book is, een PDF met extra informatie of een EXCEL-sheet dat je in de dagelijkse praktijk gaat gebruiken, alles wat je op deze pagina vindt, staat tot je beschikking.

Veel succes!

Exclusive E-Book:

7 Redenen waarom sales training niet effectief is

Elk jaar besteden organisaties miljoenen euro’s aan opleiding en ontwikkeling van hun medewerkers. De meest gestelde vraag daarbij is: “Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn mensen daadwerkelijk toepassen wat ze hebben geleerd”. Met andere woorden, wat is het rendement op training (ROT)?

Dit e-book is gemaakt om een deel van deze vraag te beantwoorden.

‘De zeven redenen waarom salestraining niet effectief is’ toont duidelijk aan wanneer de investering voor een training niet rendeert voor zover dit beïnvloed wordt door de randvoorwaarden. Het laat ook zien hoe je deze fouten kunt vermijden als je voor jouw organisatie een uit te voeren training- & ontwikkelingsprogramma kiest.

Vision Forward Exclusive:

Miscommunicatie is een sluipmoordenaar

Dale Carnegie, een historische sales goeroe en auteur van de bestseller 'How to Win Friends and Influence People' schreef het halverwege de vorige eeuw al: ‘90% van alle management problemen worden veroorzaakt door miscommunicatie’. Miscommunicatie is een sluipmoordenaar die u en uw multidisciplinaire teams in grote problemen kan brengen. De volgende 7 factoren zijn dodelijk.

Vision Forward Exclusive:

Jaag Toptalent De Tent Niet Uit

De Nederlandse arbeidsmarkt staat in deze huidige hoogconjunctuur stevig onder druk. Iedereen jaagt op elkaars toptalent. Het aantrekken en behouden van talent heeft daarop prioriteit nummer één in de lijst personeelsvraagstukken van HR-directeuren. Dat bevestigt recent onderzoek onder Nederlandse en buitenlandse HR-directeuren van internationale verzekeraar Aon. Wie zijn eigen bedrijf een duurzame toekomst gunt doet er dan ook goed aan de volgende adviezen op te volgen. Vijf waardevolle adviezen op talent de tent niet uit te jagen. Vul het formulier in, en download de Vision Forward Exclusive!

Vision Forward Exclusive:

5 Misvattingen over innoverende teams

Innovatie is al jaren hèt speerpunt van menig CEO. Maar als het
aankomt op innovatieve teams binnen de organisatie associëren ze die nog wel eens met jonge, snelle, naar de onderbuik luisterende hipsters die wilde ideeën bedenken. Gezeten aan een tafel van steigerhout boven een kopje linksdraaiende meergranenkoffie natuurlijk. Werken dat soort teams? Niets is uitgesloten, maar lees vooral de vijf misvattingen over innoverende teams voordat je er zelf eentje samenstelt.

Vision Forward Exclusive:

Het brein en Leiderschap

Werkt het brein van een succesvolle bestuurder anders dan dat van iemand die de ene bedrijfsflater na de ander slaat? Over de grijze massa van een echte leiders zijn wetenschappers het niet volkomen eens, maar een aantal zaken staat vast. In deze whitepaper leest u over welke geestelijke eigenschappen succesvolle leiders beschikken en waar de echte ‘captain’ zich van de falende CEO onderscheidt.

Vision Forward Exclusive 2018-2.jpg
  • LinkedIn Robert Vlekke
  • Twitter Robert Vlekke

© 2019 Forward Training Technologies BV.

 Proudly created by Forward Business Productions