Het verschil dat 

Vision Forward heet

Een groep zeer ervaren professionals die resultaat leveren op basis van een beproefd concept en een wetenschappelijk onderbouwde methodologie

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE MAAKT EEN AANZIENLIJK VERSCHIL VOOR JOUW ORGANISATIE

Onze Methodologie

Het trainen van vaardigheden is het eerste waar mensen aan denken als het gaat om succesvol te worden. De vraag is echter welk effect het heeft op het resultaat als je alleen op vaardigheden traint. Vandaag de dag is het rendement dat gehaald wordt op de investering in de ontwikkeling van mensen belangrijker geworden. Dat is precies wat ons direct onderscheidt van alle anderen:  ons diepgaande begrip van het menselijke doen en laten gericht op het halen van resultaat.

MEER DAN 97% VAN HET MENSELIJK GEDRAG WORDT IMMERS BEPAALD DOOR HET ONDERBEWUSTE

De manier waarop wij de Identiteit en Overtuigingen van mensen bepalen maakt ons uniek. En na ruim 25 jaar van onderzoek, testen en ervaring, leveren we het bewijs. Elke dag weer.

Wil je weten hoe dat precies zit met het onbewuste en het effect hiervan op jouw resultaat? Bekijk dan de video.

Onze Trainers

Alle trainers van Vision Forward hebben minimaal 5 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Als verkoper, in een leidinggevende rol of beide: ze hebben allemaal met de voeten in de klei gestaan. Ze zijn geselecteerd op basis van hun inzet, passie en resultaatgerichtheid. Dat zit inmiddels dan ook in hun DNA: hun dagelijkse manier van handelen. Na een intensieve interne opleiding, die eigenlijk continu doorloopt zolang zij aangesloten zijn bij Vision Forward, zijn zij als geen ander in staat om met onze bewezen methodologie doelgericht te werken aan het succes van onze klanten. Dagelijks en zonder uitzondering. Het succes van onze klanten is hun missie.

Het Tijdspad

Bij ons kun je terecht voor praktische trainingen, workshops en coaching op verschillende onderwerpen, zolang het gaat over de effectiviteit in de communicatie tussen mensen. We betrekken het onderbewuste altijd in onze programma's waardoor we een korte doorlooptijd van het project hebben en de resultaten daarin kunnen maximaliseren. In de praktijk komt het erop neer dat we 3-6 maanden aanhouden om de grootste stappen te maken. Natuurlijk kunnen we daarna met een vervolgproject wederom enkele stappen maken, maar dat is alleen voor diegene die optimaal willen genieten van de successen van zichzelf of van de mensen in de organisatie. 

Wij zien onbeperkt potentieel in mensen en we zullen altijd, gezamenlijk met onze klanten, een analyse maken van de haalbaarheid van elk project. Of het nu het eerste project is of het zoveelste, na enkele jaren, we stellen het halen van het doel centraal in onze aanpak.

Wil je weten welk potentieel er in jouw organisatie zit? Vraag de test aan.

  • LinkedIn Robert Vlekke
  • Twitter Robert Vlekke

© 2019 Forward Training Technologies BV.

 Proudly created by Forward Business Productions