Team Vision Forward Zeewolde

Show More

Team Vision Forward International

Over ons

Wij zijn een diverse groep van gedragsexperts, gefocust op uw succes, en het succes van jouw klanten. Wij realiseren effectieve gedragsverandering door slimme beïnvloeding van het Onderbewuste. Wat ons werkelijk uniek maakt in de markt, is de combinatie van vaardighedenontwikkeling en het bewust zijn van de invloed die de irrationele gedachte heeft op gedrag.

Filosofie

Het gedrag van mensen is een complexe mengeling van ingrediënten, geworteld in genetica, opvoeding, scholing, ervaringen, omgevingen, en een blik op de toekomst. Om écht te inspireren, te stimuleren, en gedragsverandering te verankeren, moet je kennis hebben van, en begrip hebben voor, de eerdergenoemde complexiteit. Ook moet je in staat zijn om oprecht te kunnen communiceren met alle gedragsbepalende persoonlijkheidstypes.

Onze Visie

Het trainen van vaardigheden is het eerste waar mensen aan denken als het gaat om succesvol te worden. De vraag is echter welk effect het heeft op het resultaat als je alleen op vaardigheden traint. Vandaag de dag is het rendement dat gehaald wordt op de investering in de ontwikkeling van mensen belangrijker geworden. Dat is precies wat ons direct onderscheidt van  alle anderen:  ons diepgaande begrip van het menselijke doen en laten gericht op het halen van resultaat.

MEER DAN 97% VAN HET MENSELIJK GEDRAG WORDT IMMERS BEPAALD DOOR HET ONDERBEWUSTE

De manier waarop wij de Identiteit en Overtuigingen van mensen bepalen maakt ons uniek. En na ruim 20 jaar van onderzoek, testen en ervaring, hebben we het bewijs.

  • LinkedIn Robert Vlekke
  • Twitter Robert Vlekke

© 2019 Forward Training Technologies BV.

 Proudly created by Forward Business Productions